Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Jag vet att om man fryser kokt potatis o tar fram den, så blir det vattnigt.
Hur blir det om man fryser, en potatisgratäng med grädde i, o sen tar fram den?
Har aldrig fruset potatisgratäng själv men med tanke på att det finns frusen potatisgratäng i butik att köpa o förutsatt att inte företagen typ Findus har något specialrecept på sin frusna gratäng så borde det funka.
Med tanke på att det är nästan ett år sedan du skrev ditt inlägg så antingen lever du väl fortfarande i ovisshet huruvida det funkar eller inte... eller har du redan testat.
Du behöver ju inte frysa in en flera kilo tung gratäng första gången utan testa bara med en 1 hg i ex en beg gräddförpackning.