Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Jag har tidigare gjort min egen pasta med receptet:
4dl druvvetemjöl
1-2 ägg
ca 2dl vatten
och salt efter smak
nu har inte resultatet varit alltid den bästa då pastan kladdar ihop sig rejält när det är dags att skära upp den och koka den, så jag behöver tåd med två saker... 1.finns det ett bättre recept eller särskild tillvägagångsätt för att pastan inte ska bli kladdig som lim? 2.hur ska jag göra för att kunna använda den som lasangeplattor, lasangeplattor är ju torra när man köper dem i butik så jag vet inte riktigt hur man ska göra om man gör dem själv...