Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Inkokt lax

Inkokt lax


Ingredienser:

1 kg skinn- och benfri laxfilé i bit
Kokspad:
1 liter vatten
4 msk rödvinsvinäger
1 msk salt
1 liten skalad morot i skivor
1 liten skalad rödlök i skivor
1 tsk vitpepparkorn
1 lagerblad
2 kvistar dill
Garnering:
kokta morotsskivor
små citronklyftor
majonnästoppar


Välj en fin bit lax för att få en tjock filé.
Blanda kokspadets ingredienser i en traktörpanna som rymmer hela fisken.
Koka spadet cirka 10 minuter.
Lägg fiskbiten i spadet och koka upp igen, låt fisken sjuda 5 minuter.
Ställ hela pannan svalt och låt fisken kallna i spadet.
Lägg upp fisken på fat och garnera. Servera med dillmajonnäs.

Sås till inkokt lax



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N