Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pannacotta med saffran

Recept med julsmak:
Pannacotta med saffran

2 1/2 blad gelatin
5 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl strösocker
1 påse saffran ca 0,5 gr
1 tsk vaniljsocker

Låt gelantinet ligga i kallt vatten ca 5 minuter.
Koka upp grädde och strösocker i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Ta gelantinet från vattnet och krama ur, rör ner det i gräddblandningen så att det smälter.
Rör ner saffran och vaniljsockret.
Häll gräddblandningen i små vattensköljda glas eller formar. Låt det stelna i kylen minst 4 timmar.

Servera gärna med finskuren apelsinsallad



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

  Pannacotta med saffran | Recept | Julmat | Alternativt julbord

Toppa saffranspannacottan med pepparkakssmul

Hej

Läste receptet på saffranspannacotta. Jag gjorde något liknande förra året och toppade pannacottan men pepparkakssmulor som bröt av på ett bra sätt.






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N