Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tortellini i buljong - Tortellini in brodo



- Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en
typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är
tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen
Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian
Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle
och havet.


Tortellini in brodo
Tortellini i buljong


4 portioner
Tid: 12 minuter

Ingredienser:
- 1 liter vatten
- 400 g Barilla Tortellini Prosciutto Formaggio
- 3 msk kalvfond

Gör så här:
Koka upp vattnet och tillsätt kalvfonden. Häll i tortellinin och koka
enligt anvisningarna på paketet. Servera tortellinin tillsammans med
buljongen som en soppa.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N