Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Cornetti all’Ortolana



Cornetti med zucchini, palsternacka och aubergine

4 portioner

Tid: 20 minuter

Ingredienser:
- 400 g Barilla Cornetti Integrale
- 2 morötter
- 100 g palsternacka
- 100 g zucchini
- 1 aubergine, skuren i kuber
- 1 dl olivolja
- ½ gul lök, hackad
- 1 klyfta vitlök, finhackad
- 2 krm chili, torkad och smulad
- 1 dl vatten från pastakoket
- 2 krm salt

Gör så här:
Skala morötterna och palsternackan. Hyvla morötterna, palsternackan och zucchinin i tunna
remsor med hjälp av en potatisskalare. Värm olivoljan på medelvärme i en kastrull. Lägg i
aubergine, lök och vitlök, krydda med chili. Stek tills auberginen blivit gyllenbrun på båda
sidor. Auberginen suger åt sig oljan och släpper sedan ifrån sig den igen, se därför upp med
att hälla på för mycket olja!


Koka pastan enligt anvisningar på paketet. När 1 minut återstår, lägg ner morötter,
palsternacka och zucchini i pastavattnet. Ta 1 dl vatten från pastakoket och tillsätt i
aubergineröran. Häll av pasta och grönsaker och blanda ihop med aubergineröran. Salta.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N