|
|
Fusilli Cozze e Tonno - Fusilli med musslor och tonfisk
Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli
½ dl olivolja
3 vitlöksklyftor
2 peperoncini
420 g tonfisk i olja
1,5 msk tomatpuré
1,5 dl torrt vitt vin
500 g färska blåmusslor, rensade
1,5 msk fiskfond
400 g Barilla Arrabbiatasås
200 g körsbärstomater på burk
Garnering:
Grovhackad bladpersilja
Gör så här:
Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i hela vitlöksklyftor och peperoncini. Tillsätt avrunnen tonfisk, tomatpuré, vitt vin, fiskfond, Arrabbiatasås, musslor och körbärstomater. Rör ihop, och låt puttra ihop på låg värme i cirka 5-10 minuter eller tills musslorna öppnat sig. Om de inte öppnar sig, kasta dem. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Blanda ihop och garnera med grovhackad bladpersilja.
Fusilli Cozze e Tonno - Fusilli med musslor och tonfisk Fusilli Cozze e Tonno - Fusilli med musslor och tonfisk
|
|