Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Genovese:
190 g Barilla Pesto Genovese
Blad av 4 stjälkar grovhackad basilika
3 msk vatten från pastakoket
Rosso:
190 g Barilla Pesto Rosso
1 msk tomatpuré
10 körsbärstomater i kvartar
3 msk vatten från pastakoket
Calabrese:
190 g Barilla Pesto Calabrese
½ röd chili, hackad
3 msk vatten från pastakoket
Gör så här:
Värm peston i en stekpanna på låg värme. Tillsätt 2 msk vatten och rör försiktigt. Tillsätt eventuella övriga ingredienser (basilika eller tomatpuré och körsbärstomater eller chili). Lägg i pastan i stekpannan tillsammans med 1 msk vatten. Salta vid behov. Servera!
Tips: Servera gärna de tre versionerna vid samma tillfälle!