|
|
Penne Rigate alla Tiresia
Penne Rigate med strimlad oxfilé och valnötter
4 portioner
Tid: 20 minuter
Ingredienser:
400 g Barilla Penne Rigate
400 g oxfilé, strimlad
25 g smör
2 krm salt
1 zucchini
100 g valnötter
3 dl grädde
2 tomater, delade i 2-3 centimeter stora bitar
Garnityr:
25 g valnötter
70 g parmesan, riven
Gör så här:
Dela zucchinin i fyra delar på längden och skär halvcentimeter tjocka bitar. Bryn smöret, stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter. Salta och sänk värmen. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan. Stek tills zucchinin fått färg. Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter. Lägg i tomaterna i såsen, blanda ihop. Lägg i pasta i såsen och garnera med parmesan och valnötter. Servera!
Penne Rigate alla Tiresia Penne Rigate alla Tiresia
|
|