|
|
Quorn Filéer á la Provencale
6 st Quorn Filéer, tinade
1 msk kryddor, basilika, rosmarin och timjan
4 msk olivolja
1 stor lök, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
1 röd paprika, skuren i klyftor
1 gul paprika, skuren i klyftor
1 grön paprika, skuren i klyftor
2 zucchini
400 g krossade tomater
100 ml grönsaksbuljong
1. Blanda kryddorna tillsammans med olivolja och pensla över filéerna.
2. Stek lök, vitlök, paprika och zucchini i cirka 10 minuter med ett lock över. Tillsätt de krossade tomaterna och grönsaksbuljongen och låt det koka ytterligare 10 minuter. Salta och peppra.
3. Stek under tiden filéerna i en annan stekpanna tills de blir gyllenbruna.
4. Häll grönsaksblandningen i en djup tallrik och placera Quorn Filéer över, garnera med lite färsk basilika.
Quorn Filéer á la Provencale
|
|