Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon

4 portioner

Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli
1 broccolihuvud
50 g bacon
2 st grillade kycklinglår
150 g Barilla Pesto alla Genovese
2 st kvistar färsk basilika
salt
peppar

Gör så här:
Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull. Strimla bacon under tiden och stek det knaprigt. Ta upp bitarna och låt
dem vila på en bit hushållspapper. Ta
bort köttet från kycklinglåren och skär det i mindre bitar. Ta upp broccolin när den blivit mjuk, skär bort stjälken och spara några buketter till garnering. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare, smaka av med salt, peppar och basilika. Koka Fusillin enligt anvisningarna på paketet och blanda pastan med den mixade såsen. Toppa med kycklingbitarna, bacon och några broccolibuketter.





 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N