Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
När vi var förra året på Kreta och hade en övernattning på The Third Eye en vegetarisk taverna/hotel http://announces.net/accommodation/thethirdeye-paleochora/
Så blev vi serverade Briam. Eftersom den var/är gudomligt god var jag efter hemkomst tvungen att maila och få receptet och här kommer det:
Potatis och zuccini i t u n n a skivor
lägg ett lager i en form med olivolja i botten med tunna potatisskivor och ta en skivad zuccini och lägg på, häll över en burk krossade tomater (eller fixa egna av färska)fixa fram äkta grekisk fetaost och finhacka den och strö över, köp en bunt färsk mynta och hacka den ovanpå och avsluta med ett lager tunnna skivor potatisar igen.
ringla sedan över rikligt med grekisk olivolja.
mumsfilibabba
jag äter den med sallad, men för köttätarn så servera den med kött av nått slag.