Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

BRIAM

När vi var förra året på Kreta och hade en övernattning på The Third Eye en vegetarisk taverna/hotel http://announces.net/accommodation/thethirdeye-paleochora/
Så blev vi serverade Briam. Eftersom den var/är gudomligt god var jag efter hemkomst tvungen att maila och få receptet och här kommer det:

Potatis och zuccini i t u n n a skivor
lägg ett lager i en form med olivolja i botten med tunna potatisskivor och ta en skivad zuccini och lägg på, häll över en burk krossade tomater (eller fixa egna av färska)fixa fram äkta grekisk fetaost och finhacka den och strö över, köp en bunt färsk mynta och hacka den ovanpå och avsluta med ett lager tunnna skivor potatisar igen.
ringla sedan över rikligt med grekisk olivolja.
mumsfilibabba

jag äter den med sallad, men för köttätarn så servera den med kött av nått slag.



Solana
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N