Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spenat och fetaost paj

1 pajdeg (Pajskal recept)

Fyllning:

4 st ägg

200g fetaost

4-8 st körsbärstomater

Lite olivolja

~100g Färsk spenat (vet ej hur mycket fryst men går nog att ta rätt mycket)

Salt & peppar

~2 dl rismjölk

Cirka 30 minuter i ugn. Körde 10-15 min på 225 grader men bytte sedan till 175 grader för att det inte skulle bli bränt.

Serverade med en sallad med tomat och rostade pinjenötter.




 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N