|
|
för dej som har egna tuppar
en tupp som legat föreskriven tid i frysen,, jag flår mina tuppar så den är skinnfri innan jag lägger den i frysen,, lägg i en gryta o täck med vatten,, jag kör direkt från frysen ner i grytan,,, klipp i lite persilja o ett par rediga klickar smör o lökblast tog jag från landet puttra långsamt tills köttet släpper benen,, ja salt o peppar förstås ska det vara i
ta upp tuppen o låt den svalna,rensa bort alla ben o lägg köttet i småbitar i en bunke ,,,, plocka mer persilja o lökblast o hacka ner o klicka i ordentligt med majonäs , ha gärna i lite dragon de blir gott,,,ställ i kylen o låt majjotuppen dra till sej smaken,,,,
eftersom jag hade tacoskal hemma fick röran glida ner i skalen o sen va de bara o hugga in smaklig spis
jag antar att de går lika bra me köpekyckling o köpelök oså vidare ;)
|
|