Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

äppelbröd

ca 7 dl malda havregryn glutenfria,,,  jag mal  mina  havregryn  i  min bullitt ,,,  de går bra me  vilken maskin som helst med knivar,,   de gör inget om  inte  alla  gryn e  malda

2 tsk bakpulver

3 ägg

1tsk salt

3 dl youghurt 

ett stort äpple

måtten är  cirkamått   jagväger o mäter sällan

rör ihop allt i   en bunke  de  ska  bli  en  smetigsmet inte rinnande men inte helt fast 

äpplet ska  rivas i stora hålen på rivjärnet jag har skalen med men inte  kärnhuset

klä en bakform   med  bakplåtspapper ,,,,  häll i   smeten ,,,

ugnen ska vara 180 grader  ,plåten i botten  av ugnen   50  minuter 

tänk på att  alla  ugnar  är  lite olika  så    de kan behöva  modifieras

 


oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N