Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsinsaft

1 kg apelsiner
2 citroner
20 g citronsyra
1 kg strösocker
6 dl kokande vatten

Tvätta apelsiner och citroner och skala tunnt med potatisskalare.
Pressa frukten och häll i en bunke, lägg i skal, citronsyra och socker,
häll kokande vatten över och rör om.
Låt stå några timmar och sila sen genom silduk.
Häll på flaskor.

Tillsätt ev. Atamon el. liknande, jag brukar inte göra det eftersom saften har en strykande åtgång här hos oss.



Karla
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N