Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Katrinplommonsufflé

Katrinplommonsufflé


150 g kärnfria katrinplommon
3/4 dl socker
4 äggvitor


Smörj en form med raka kanter. Koka plommonen mjuka i vatten ca 10 minuter. Hacka plommonen till fint mos. Tillsätt sockret och rör om noga. Vispa vitorna till hårt skum, skålen ska kunna vändas upp och ner. Blanda försiktigt ner plommonen. Häll smeten i formen och ställ in i ugnen i 45 minuter i 150 grader

Servera med tunn grädde



SOFIE24
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N