Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
1 burk Creme Bonjour Cuisin med Vitlök och Örter
1 vitlöksklyfta
Ca 10 färska champinjoner
Ca 300 g fläskfilé
Pasta för två personer (tex skruvar eller penne)
Hacka vitlök. Dela champinjonerna. Skär upp filén i mindre bitar.
Fräs vitlöken och champinjonerna i olja på medelstark värme så att de får fin färg.
Lägg i filén och bryn tillsammans med svampen.
Salta och peppra efter smak.
Blanda i Creme Bonojur Cuisin och låt smälta ut till en sås.
Servera med nykokt pasta!
Mums!
En vegetarisk och lite billigare variant får man om man helt enkelt tar bort fläskfilén och lägger till mer champinjoner. Nästan lika gott!