Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nattomelett

Nattomelett

Sätt ugnen på "grill" sätt plattan på medium.
Ta fram gjutjärns stekpannan och sätt den på plattan, stänk i lite olivolja
hacka lite lök och tomat och lägg i stekpannan.

medans detta bryns på så tar du fram ett par ägg lite mjölk och havssalt
ner med allting i en bunke, klicka i lite sambal, lite amerikansk senap
en klick cantadou basilika och vitlök fäskost
mal över lite svartpeppar och mixa med en stavmixer så att det blir riktigt fluffigt.

Nu häller du ner smeten i stekpannan och låter stå ett par minuter sen ställer du in
stekpannan ( se till att använda en helt gjord i gjutjärn! ) i ugnen och bryner ovan

sidan,
detta för att inte bränna botten på omeletten.
Tag ut när den har fått en gyllen brun färg.

Garnera med lite färsk basilika och på med lite extra salt o peppar,
servera med ett par rostade mackor o njut.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N