Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fullkornsbröd

Fullkornsbröd


2 tsk salt
5 tsk bikarbonat
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2,5 dl vetekross
1,5 dl vetekli
1,5 dl rågmjöl
2 dl vetegroddar
5 dl vetemöl
1,5 dl sirap
1 liter lättfil

Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Slå i sirapen och filen. Rör om allt. Häll degen i 2 smorda formar 1,5 liter.
Grädda i 175 gr ca 75 min.



SOFIE24
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N