Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Pinnbröd

Pinnbröd:
2 1/2 dl vatten
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 dl vatten


Tillagning
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt vatten. Knåda degen.
Detta går utmärkt att göra i en plastpåse om man är ute i naturen.
Man kan även ta med sig färdig deg i en plastpåse.
Rulla degen till fingertjocka längder som viras runt en pinne
Grädda över glöden till de är gyllenbruna.
Goda att äta naturella med eller utan smör/mjukost.
Prova att linda deg runt korven, eller linda bacon runt degen innan den grillas.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N