Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Heta räkor

150 g skalade eller 500 g oskalade räkor
1 dl olivolja
2 vitlöksklyftor
2 små torkade piripiri eller 1 färsk urkärnad chili
1 tsk paprikapulver
1 tsk örtagårdskrydda
Värm oljan sakta tillsammans med vitlök och piripiri/chili.
Sila oljan när vitlöken börjar mörkna. Häll tillbaka den i kastrullen. Krama ur och torka räkorna. Fräs dem i oljan några sekunder. Inte för länge, för då blir dom sega.
Ta upp räkorna med hålslev, blanda dem med kryddorna.
Kyl räkor och olja var för sig, blanda dem sedan.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N