Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Likörkaka

175 gr smör
2 1/2 dl socker
2 ägg
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
3 dl gräddfil
ett par msk av din favoritlikör

Fyllning:
1 dl strösocker
1 msk kanel

Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker krämigt tillsammans. Rör i äggen.
Rör ner de torra ingredienserna omväxlande med gräddfilen. Smöra och bröa en
1 1/2 liters kakform med löstagbar kant. Häll i hälften av smeten. Blanda
strösocker med kanel. Strö hälften av kanelsockret över smeten. Häll i
resten av smeten och strö över det sista av kanelsockret. Grädda i ca 1 tim



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N