Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Paella Vegetariana (15 port)

2 stora gula lökar
2-3 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
2 msk olivolja
1 pkt (0,5 g) saffran eller1 msk curry och 1 tsk gurkmeja
1 tsk svartpeppar
5 dl avorioris
12 dl kraftig vegetarisk buljong
1 squash
250 g champinjoner
1 msk olja
200 g brytbönor - haricots verts
250 g frysta gröna ärter
Garnering:
svarta urkärnade oliver
färsk basilika
förvälld halverad minimajs

Skala och hacka lök och vitlök
Putsa och skär paprikorna i bitar.
Fräs detta i 2 msk olivolja i gryta
Tillsätt kryddor och rör om
Tillsätt sedan avorioris och rör om
Häll över buljongen och låt småkoka under lock i 20 minuter. Rör om lite då och då. Tillsätt under de sista minuterna
putsade gröna bönor och gröna ärter
Putsa och dela champinjoner och skär squashen i bitar
Fräs dem mjuka i lite olja
Blanda ner dem i den färdiga paellan och låt allt bli genomvarmt
Garnera med oliver, minimajs och finklippt basilika.

Recept av Anna-Lisa Stenudd



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N