Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fetaostfyllda strömmingsflundror 4port

600 g strömmingsfilé
1 rödlök
100 g fetaost
1 dl crème fraiche
1 dl ströbröd + rågmjöl
1 1/2 tsk salt
smör

Lägg ut hälften av filéerna på ett skärbräde med köttsidan upp.
Skala och hacka löken.
Mosa osten och blanda med crème fraiche och lök.
Lägg oströran på hälften av filérna och lägg de andra filéerna ovanpå.
Panera flundrorna i ströbröd blandat med mjöl och salt.
Stek i smör 3-4 min. per sida



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N