|
Knäckig Äppelkaka | Recept | Bröd & Bakverk | Mjuka kakor
Kaloribomb
Det blev en riktig kaloribomd, men åhh så gott när man är riktigt sugen på något gött
Jag o Jen provade siraps tricket i veckan, men bytte ut äppel bitarna mot 60-70 gram frukt & mandel chocklad, bruten i bitar och sedan nedstoppad i smeten.
Otroligt gott till kaffet när den svalnat.
vilket härligt väder, snart ligger det 3dm snö på backen, har varit ute och skottat, burit in ved och matat hönsen.:roster:
- Jim -
Vilken tur att den blev god ändå
Min brukar bli liksom lite seg och knäckig ute i kanterna. Ibland har jag inte helt koll på måtten, så testa med lite mer socker och smör nästa gång
Måste prova, så nu står den i ugnen
Tänkte testa med sirap nästa gång. Hur mycket ska man ha i, och ska man blanda sirapen i smeten?
mvh Marie
Vet inte vad jag gjorde för fel för den blev inte knäckig, men god ändå.
Tack för tipset! Det ska jag testa nästa gång!
Va gott det låter!
Har för mig att man även kan ha i lite sirap, för att få extra "knäckighet". 8)
|
|