Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Raggmunkar

4 port

1 ägg
5 dl mjölk
2 dl vetemjöl
Ca 1½ tsk salt
8 potatisar

Först och främst blandar man ihop en vanlig pannkaksmet för att sen blanda ner riven potatis. Börja först med att göra smeten färdig!

Mät upp mjöl och salt. Tillsätt ungefär hälften av mjölken och vispa smeten klumpfri. Vispa sen ner resten av mjölken och ägget.
Skala och riv potatisen fint. Blanda sedan genast i den rivna potatisen i smeten så att den inte mörknar.
Grädda smeten som tunna pannkakor i en stekpanna. Servera lingonsylt och stekt rimmat fläsk el. bogfläsk

Gott och enkelt!



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N