Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Krämig färsrisotto 4 port

3 dl långkornigt ris
1 purjolök
2 paprikor, gärna olika färger
400 g köttfärs
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl crème fraiche med paprika och chili
persilja

Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Fräs purjolök, paprika och köttfärs i olja tills färsen är genomstekt. Krydda med salt och peppar. Vänd ner det färdigkokta riset och crème fraichen i blandningen. Klipp över persilja och servera med sallad och bröd.


Receptet kommer från ica.se



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N