Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Japansk fläskfilé (4 port)

1 fläskfilé, ca 500 g
2 msk soja
2 msk honung, flytande
salt
peppar

Blanda ihop soja och honung i en plastpåse, lägg i filén och knyt ihop påsen. Marinera i påsen ca 1–2 tim innan grillning. Hetta upp grillen, stek den hela filén på alla sidor, krydda med salt och peppar. Pensla med mer marinad om så önskas. Efterstek filén på grill eller i ugn, rulla sen in i folie och låt vila i 10 min innan du skär upp den i lagom stora skivor.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N