Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spagetti Carbonara (4 port)

Spagetti Carbonara 4 port

300 g torkad spagetti eller 500 g färsk
350 g sidfläsk i tärningar
3 ägg
1-2 vitlöksklyftor, strimlade
1 dl riven parmesanost
salt
peppar

Stek fläsket i en torr stekpanna. Tillsätt vitlöken när fläsket är nästan klart och låt den steka med i några min. Koka pastan ”al dente”, dvs. så att den fortfarande har ett tuggmotstånd. Vispa äggen lätt. Häll av vattnet från pastan och blanda den med det stekta fläsket, äggen samt riven parmesan. Smaka av med salt och peppar och blanda ordentligt. Servera på varma tallrikar med extra riven parmesan



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N