Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Jitterbugg (20 st)

Jitterbugg 20 st

125gr vetemjöl
100 gr smör
1 äggvita
1 ½ dl socker

Gör en deg av vetemjölet och smöret och låt degen ligga kallt en stund. Vispa äggvitan och blanda i sockret. Kavla ut mördegen till en platta och bred ut marängsmeten på den utkavlade degen. Rulla sedan som en rulltårta och skär i lämpliga bitar som läggs på en plåt. Grädda i 200º tills dom känns torra.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N