Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hallongrottor med kanel (30 st)

Hallongrottor med kanel 30 st

200 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
3/4 dl hallonsylt

Sätt ugnen på 200°. Rör smör, socker och vaniljsocker poröst. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och kanel. Arbeta ihop till en deg. Rulla ut degen till en längd och dela den i 30 bitar. Rulla dem till kulor och lägg i småbrödsformar. Gör en fördjupning i varje kaka och lägg i en klick sylt. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Tips Hallonsylten kan bytas ut mot lingonsylt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N