Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ellens chokladkaka

Ellens chokladkaka

3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 dl strösocker
1 tsk vanillinsocker
2 msk siktad kakao
150 g margarin
2 ägg
¾ dl mjölk
¾ dl vatten

Blanda alla torra ingredienser. Slå på det avsvalnade margarinet och blanda. Häll på det lätt uppvispade äggen och mjölken blandat. Tillsätt till sist de heta vattnet. Häll i en smord form. Grädda kakan i 175° ca 40-50 min.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N