Kommentarer av Anne Re: Tips på knaprig fiskpanering="harry" Något som är jättegott är att panera i parmesan. Finriv parmesan. Panera först i mjöl blandat med salt och peppar, doppa sedan fisken i uppvispat ägg, och till sist i parmesanen. Blir kanonbra! Visa artikel
Inga egna tips, men jag har en del blog-kompisar som skriver om mat i Paris:
Checka den här bloggen - http://www.chocolateandzucchini.com/ Under rubriken Paris City Guide! - http://chocolateandzucchini.com/archives/cat_paris_city_guide.php ..hittar du recensioner och sånt. Även Chez Pim - http://chezpim.typepad.com/ - skriver en del om mat i Paris: http://chezpim.typepad.com/blogs/eating_places_paris/index.html Visa artikel Re: Salsa="Eva St" Tja - såser eller röror, kanske lite beroende på vilken typ av salsa det är. En mer "chunky" skulle jag nog lägga under röror, en mer mixad under sås. Visa artikel |