Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Currykryddad fisksoppa

Currykryddad fisksoppa

400 g fiskfilé t.ex. torsk
1 röd paprika
1 purjolök
1 aubergine
smör
1 msk curry
1 krm cayannepeppar
2 msk tomatpuré
2 dl crème fraiche
salt

Skala auberginen, skär grönsakerna i bitar. Fräs dem några mnuter i en gryta. Rör i curry, cayennepeppar, fiskbuljong och tomatpuré. Låt soppan koka i 5 minuter. Skär fisken i bitar och låt den sjuda i 3-4 minuter. Smaka av med salt och rör i crème fraiche.

Receptet kommer från en Arla-broschyr



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N