Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Stekt salt sill med löksås (3-4 port)

Stekt salt sill med löksås (3-4 port)

2 paket urvattnad steksill
1 gul lök
3 dl grädde

Till panering
Grovt rågmjöl eller 1 ägg och rivebröd.
Skalpotatis

Skala och koka potatisen, under tiden. Låt sillen rinna av och torka filéerna med hushållspapper. Stek den hackade löken i en egen panna. Häll på grädden innan löken blivit brun och låt koka så att såsen reder sig. Vänd sillen i rågmjöl och stek den i smör.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N