Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mazarinkaka i långpanna

Mazarinkaka i långpanna

400 g margarin
4 dl socker
4 ägg
100 g mald mandel
2 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
7 dl vetemjöl
3 dl mjölk
8-9 droppar bittermandelolja

Glasyr
50 g smält margarin
3 msk kokt kallt kaffe
1 tsk vaniljsocker
florsocker

Rör ihop margarin och socker. Blanda sedan i övriga ingredienser. Bred ut smeten i smord, bröad långpanna. Grädda ca 20 min i 200°. Rör under tiden ihop glasyren. Bred den över den färdiggräddade kakan och strö till sist över hackad mandel.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N