Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Carinas indonesiska kycklinggratäng (4 port)

Carinas indonesiska kycklinggratäng (4 port)

1 grillad kyckling
1 röd paprika
2-3 bananer
1 vitlöksklyfta
3 dl vispgrädde
1 dl mango-chutney
1 msk sambal oelek
1 tsk curry

Ta bort skinn och ben och dela kycklingen i bitar och lägg i en smord form. Strimla paprikan och skiva bananerna och täck kycklingbitarna. Vispa grädden. Rör ner övriga ingredienser. Bred blandningen över kycklingen. Gratinera i ugnen 200° ca 15 min tills ytan fått färg. Servera med ris och sallad.

Tips: Rätten smakar lika bra om man byter ut kycklingen mot ca 500 g fläskfilé som man skär i centimetertjocka skivor och bryner först.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N