Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling med dragonsås (2-3 port)

Kyckling med dragonsås (2-3 port)

4 kycklingfiléer
1 gul lök
½ dl vitvinsvinäger
½ dl vatten
1 tsk dragon
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl crème fraiche

Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka skivor. Finhacka löken. Blanda vinäger, vatten, lök, kryddor och crème fraiche i en djupare stekpanna. Koka upp kryddblandningen och lägg i kycklingbitarna. Låt det koka i ca 5-10 min. Servera med ris och grönsallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N