Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerade jordgubbar (4 port)

Marinerade jordgubbar (4 port)

1 liter jordgubbar
1/2 dl flytande honung
1 tsk riven färsk ingefära
1 tsk rivet limeskal

Sås:
1 dl vispgrädde
1 dl gräddfil
1 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

Dela jordgubbarna och lägg i en skål. Blanda honung, ingefära och limeskal. Häll det över jordgubbarna och blanda runt. Vispa grädden. Rör i gräddfil, florsocker och vaniljsocker.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N