Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisk som vann delat 1 pris i en Arla tävling

Ett fryst torskfiskblock (eller färsk)
Dela blocket halvtinat i 5 bitar.
Lägg bitarna i en smord ugnsfast form.
Peppra och salta och häll pressad citon över ca. 1/2 dl.
Blanda 2 dl cremefraich med 1tsk av varje: Persilja, gräslök och dill.
Bred denna blandning över fisken. Hyvla eller strimla ost över och ställ i ugn ca. 175 grader ca. 30 min eller tills fisken är klar och osten fått lite färg.
Servera med potatismos och en sallad.
Mumsfilibabba!



Solana
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N