Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bellinidessert

BELLINIDESSERT

4 pers.

1 st Burk konserverade persikor 400 gr
1 dl Billigt bubbel eller cider (ju mindre söt desto bättre) Flädercider ok.
1 msk Pressad citron
Vaniljglass
Rån
Hasselnötter eller flagad mandel rostad 50 gr


Om du använder hasselnötter hacka dem grovt. Rosta dem eller mandelflarnen i ugnen några min.
Häll bort spadet och kör persikorna i mixer till en slät pure´. Smaka av med lite pressad citron. Häll en skvätt bubbel/cider i en djup tallrik eller ett snyggt glas.
Lägg i persikomoset och en kula/portion vaniljglass till var och en. Strö över de hackade nötterna och garnera med rån och ev. lite citronmeliss. SERVERA!!!



Eva St
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N