Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

SKÅNSK SENAPSBIFF

SKÅNSK SENAPSBIFF

500 gm rostbiff el lövbiff
2 rödlökar
2 matsked smör
1/2 tesked salt
1 kryddmått svartpeppar
2 matsked skånsk senap
1/2 matsked kinesisk soja
1/2 köttbuljongtärning
2 deciliter matlagningsgrädde

Strimla köttet och hacka den skalade löken. Bryn först köttet lite i
taget och flytta över det i en gryta. Fräs löken och lägg den
igrytan. Salta, peppra och tillsätt senap, soja och smulad
buljongtärning. Häll på grädden och sjud grytan i 2-3 min. Servera
med koka potatis, ris eller pasta och någon grönsak.
4 portioner



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N