Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsinsallad (5 port)

Apelsinsallad (5 port)

5-6 apelsiner
2,5 msk koncentrerad apelsinjuice
ca 3 msk farinsocker
0,5 krm malda nejlikor
0,5 tsk malen kanel
1 dl grovhackade hasselnötter el mandel

Tillbehör:
lättvispad grädde..

Blanda farinsocker med kryddorna. Skär av ett litet "lock" i varje ände av apelsinerna. Skär därefter bort skalet på sidorna med en vass kniv så att apelsinköttet blir synligt. Skär apelsinerna i skivor och varva med sockerblandningen i en skål. Slå över apelsinjuicen och ställ skålen kallt före serveringen. Strö nötterna över (eller servera bredvid) och servera med grädde till.

Receptet går bra att dubbla.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N