Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Toast skagen (4 port)

Toast skagen (4 port)

4 skivor vitt formbröd
100 gr skalade räkor
1-2 msk smör eller margarin
1-2 msk finhackad dill
1/2 dl majonnäs
50-100 gr löjrom
ev lite pepparrotspasta
salt och peppar
dillkvistar till garnering
4 citronklyftor

Skär bort kanterna på formbrödet. Stek brödet i en stekpanna med fettet. Hacka räkorna grovt och lägg i en skål. Blanda i majonnäsen och dillen. Blanda i pepparroten om du vill ha detta i. Salta och peppra men tänk på att inte salta för mycket för räkorna är saltade vid kokning. Täck brödet med skagenröran och garnera med dillkvistar och citronklyfta.

Tips: Gör gärna skagenröran dagen före du ska äta den för då smakar den betydligt bättre.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N