Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Croque Monsieur (4 port)

Croque Monsieur (4 port)

8 skivor vitt formbröd
1 - 2 msk senap
4 skivor rökt skinka
4 skivor ost
smör eller bordsmargarin
smör eller margarin till stekning

Bred smör och senap på brödskivorna. Lägg skinka på 4 skivor och ost på de övriga. Lägg ihop skivorna så att det blir ost och skinka på varje dubbelmacka. Stek smörgåsarna på båda sidor i en stekpanna på svag värme i lite smör eller margarin.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N