Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Specialmacka med fläskfile o bearnaisesås (4 port)

Specialmacka med fläskfile o bearnaisesås (4 port)

4 vita formbröd
4 stora skivor av t ex biff eller fläskfilé
2 - 3 dl bearnaisesås
1/2 skivad rödlök
1 skivad tomat

Rosta brödskivorna. Stek köttet på svag värme tills Du anser att det är klart (fläskkött ska vara genomstekt medan nötkött kan vara blodigt, medium eller genomstekt, det är upp till var och en). Lägg på köttskivorna på bröden och lägg på skivad tomat. Lägg på rödlöken och slå över bearnaisen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N