Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Smarrig blåbärskaka i långpanna

Smarrig blåbärskaka i långpanna

5 ägg
6½ dl socker
250 gr smör
6½ dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
5 dl frysta blåbär

Smöra ugnens långpanna. Smält smöret och vispa ägg och socker poröst.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner det i äggsmeten. Tillsätt det avsvalnade smöret och häll i formen. Strö blåbär över. Grädda i 200° i ca 20 min.

Receptet är från http://helenas-web.nu/Recept/



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N