Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marsipangodis (ca 30 st)

Marsipangodis (ca 30 st)

250 gr mjuk nougat
250 gr mandelmassa
200 gr mörk blockchoklad

Dela nougaten i 30 lika stora bitar och forma de försiktigt till kulor. Kavla ut mandelmassan och dela i 30 bitar, de ska kavlas ut så pass mycket att de täcker nougatbollarna. Smält blockchokladen i vattenbad. Rulla under tiden mandelmassan runt nougatkulorna. Doppa sedan i chokladen och låt stelna på en bricka klädd med bakplåtspapper. Förvara svalt.

Receptet hittades på http://home.swipnet.se/j-o-s/julbak.htm



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N