Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Extramumsigt dillkött

Till 4-6 personer:
800-1200 gr högrev eller bringa skärs i tärningar och bryns i smör.
3 stora gulalökar hackas och får brynas med köttet.
1/2-1 dl vetemjöl rörs ner
5 dl grädde
Mjölk till det är en ganska tjock sås
1-2 grönsaksbuljongtärningar
Dill i riklig mängd
Låt småputtra på svag värme under lock i 1 1/2 timme
Såsen kan behöva toppredas
Smaka av och pudra över lite dill innan servering

Servera med kokt potatis


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N